Jak přežít

blog o základech přežití

Otrava a „znehybnění“ populace fluoridem

Nacističtí vědci byli propašováni do USA přes Kanadu, v rámci operace Paperclip, na konci druhé světové války. Tyto zrůdy provedli během války mnoho experimentů na mužích, ženách a dětech, včetně nuceného krmení a vstřikování smrtících jedů. Jedním z takových jedů byl fluorid.

Oblbování západního světa

Nacističtí vědci byli propašováni do USA přes Kanadu, v rámci operace Paperclip, na konci druhé světové války. Tyto zrůdy provedli během války mnoho experimentů na mužích, ženách a dětech, včetně nuceného krmení a vstřikování smrtících jedů. Jedním z takových jedů byl fluorid. Že některé takové experimenty byly provedeny na příkaz „vnějších“ sil (viz 3. Říše) není žádným tajemstvím. Podivné tedy je, že po válce začaly USA, následované Evropou, přidávat do dodávek vody fluorid. Jak uvidíte, fluorid je chemická sloučenina používaná pro „oblbování“ populace, je opakem stimulantu, zanáší šišinku mozkovou a činí lidi méně citlivými a více povolnými. Jde o vědomou otravu celých populací. 66% pitné vody v Americe je kontaminováno fluoridem. Zubní pasta obsahuje 0,04 ppm fluoridu a je na ní napsáno varování „po spolknutí vyhledejte lékaře“. Voda obsahuje mezi 0,75 a 1,2 ppm fluoridu a teče z našich kohoutků… zjistěte si to! Americká stomatologická asociace (AAP) a Světová zdravotnická organizace (WHO), mimo dalších národních a mezinárodních organizací, fluorizaci vodu podporují.

Fluorid

Především, fluorid je smrtící jed

 

Co máte ve vodě? – bezohlednost fluorizace

Většina z nás ví, že fluorid je v naší zubní pastě.

Je také přidáván do vody a obvykle jde o kyselinu hexafluorosiciovou (H2SiF6) nebo hexafluorosilikát sodný (Na2SiF26).

Je dáván do zubních past a ústních vod, aby zabránil kažení zubů, ale je také přidáván do jedů na krysy a insekticidů.

Když někdo, typicky dítě, fluorid spolkne, dostane se do žaludku a vytváří tam kyselinu fluorovodíkovou, která může dráždit a narušovat žaludeční stěny.

Jakmile zažívací trakt fluorid absorbuje, způsobí, při nejmenším, silné bolesti žaludku a průjem.

Může způsobit závažné problémy u zažívacího traktu, a někdy dokonce záchvaty, při dávce nad 3 mg/kg. Při dávce 5 až 10 gramů u dospělého, nebo 500 mg u dítěte, může otrava fluoridem poškodit hlavní orgány a způsobit smrt…

Méně bezprostřední forma fluoridové toxicity může být následkem pití nadměrně fluorizované vodu po delší dobu – jako roky.

U tohoto typu otravy fluorem jsou nejběžnějšími hlášenými účinky zubní a kostní fluoróza – stav, který oslabuje zuby a kosti, ironicky…

V nadměrných dávkách způsobuje fluorid zdravotní problémy, takže proč riskovat?

Je možné, že pokračují v tom, co Mengele začal v Německu?

 

Fluorid a šišinka mozková

Až do 90. let nebyl proveden žádný výzkum, aby se zjistil účinek fluoridu na šišinku mozkovou – malou žlázu, nacházející se mezi hemisférami mozku, která reguluje tvorbu hormonu melatonin.

Melatonin je hormon, který pomáhá regulovat nástup puberty a pomáhá chránit tělo před poškozením buněk způsobeným volnými radikály.

Nyní je známo – díky pečlivému výzkumu dr. Jennifer Luke z anglické univerzity Surrey – že šišinka mozková je primárním cílem hromadění fluoridu v těle (ale nevěděly elity o tomto účinku již dříve, nakonec přijímají pokynu od těch, kteří to vědí… nacistických vědců propašovaných do USA v rámci projektu Paperclip po skončení druhé světové války, kteří prováděli experimenty s ovládáním mysli na nic netušících subjektech roky. Otrava fluoridem je na seznamu vysoko).

Měkká tkáň šišinky dospělého zápaďáka obsahuje více fluoridu, než jakákoliv měkká tkáň v těle, díky rokům nedobrovolné konzumace (300 ppm fluoridu je schopno zastavit tvorbu enzymů).

Šišinka mozková také obsahuje tvrdou tkáň (krystaly hyroxyapatitu), a tato tvrdá tkáň akumuluje více fluoridu (až 21,000 ppm), než jakákoliv jiná tvrdá tkáň v těle (např. zuby a kosti).

Po zjištění, že šišinka mozková je hlavním cílem akumulace fluoridu u lidí, dr. Luke provedla experimenty na zvířatech, aby zjistila, jestli může mít akumulovaný fluorid vliv na fungování této žlázy – konkrétně na regulaci melatoninu.

Luke zjistila, že zvířata po podání fluoridu mají nižší hladinu melatoninu v oběhu, a odrazilo se to v nižší hladině melatoninových metabolitů v moči. Tato snížená hladina melatoninu v oběhu byla doprovázena – jak bylo možné očekávat – dřívějším nástupem puberty u fluoridem krmených samic.

Dr. Luke shrnula svá zjištění u lidí a zvířat následovně:

„Nakonec lidská šišinka mozková obsahuje nejvyšší koncentraci fluoridu v těle. Fluorid je spojován s potlačenou syntézou melatoninu v šišince a urychluje nástup sexuální dospělosti u samic. Výsledky posilují hypotézu, že šišinka hraje roli v načasování nástupu puberty.“

Současné informace o roli šišinky u lidí naznačují, že jakákoliv látka, která ovlivňuje funkci šišinky, ovlivňuje zdraví lidí mnoha způsoby, včetně:

  • ovlivňuje sexuální dospívání
  • metabolismus vápníku
  • funkci příštítné žlázy
  • post-menopauzální osteoporózu
  • rakovinu
  • psychiatrické nemoci

Fluorid je nyní vnášen do mnohem ranějších stádií lidského vývoje, než kdy předtím, a následně mění normální fluoridovou farmakokinetiku u dětí.

Pokud se fluorid akumuluje v šišince, pak to poukazuje na nedostatek našich znalostí o tom, jestli fluorid ovlivňuje fungování šišinky, nebo ne…

Mohou základní šišinkové buňky fungovat normálně v těsné blízkosti vysoké koncentrace fluoridu? Chronické požívání nízkých úrovní fluoridu má škodlivé účinky na lidské zdraví, tj. zvyšuje riziko rakoviny, ovlivňuje imunitní systém a urychluje proces stárnutí.

Proč jsme nuceni požívat jed na krysy, který má pochybné účinky na část mozku???

Možná, že odpověď leží v samotné šišince. Je cílem záměrně?

 

Hlavní žláza – třetí oko

„Třetí oko“ Blavatské, šišinka mozková, nazývaná tak kvůli své podobnosti s borovou šiškou. Veliká jen jako zrnko rýže byla dlouho perlou mnoha meditačních kurzů. Nachází se uprostřed mozku a je mnohými ve východní kultuře a esoteriky považována za hlavní žlázu.

Viděli jste někdy šišinku v architektuře a divili jste se, co to má být? Organizátoři západní kultury dokázali omezit veškeré znalosti o této žláze na lékařské učebnice a bláznivé „léčitele“, třetí oko? Myšlenka, že část našeho mozku je schopná spojit se přímo s nadpřirozenem, by pobavila většinu naší společnosti. Šišinka mozková byla zobrazována starodávnými (sumerskými, egyptskými, babylonskými) artefakty a malbami, což znamená, že naši předci si její relevantnosti byli vědomi.

Jak je to možné? Očividně byli mnohem více „naladěni“, než zaměstnaný moderní člověk s kontrolovanou myslí (z definice je naše mysl manipulována, roto kontrolována). Zakrnění této kdysi aktivní části našeho mozku bylo záměrné, protože tato část mozku by nám umožnila vidět skrz materialistickou společnost, u které nám byl vymyt mozek, abychom ji akceptovali jako realitu.

V kontrastu s tím okultisté, esoterici a východní náboženství ctí a praktikují zdokonalování vnímání hlavní žlázy, která je známá také jako:

  • Třetí oko
  • Sídlo jasnozřivosti
  • Oko Ra
  • Sídlo duše
  • Paní žláza

Metafyzici v celé historii nazývali šišinku mozkovou třetím okem a sídlem duše. Východní náboženství /především buddhismus, ale i jiná) učí, že všechny klíčové parapsychologické energie jsou channelovány z čaker do šišinky mozkové (hlavové čakry). Třetím okem je nazývána také proto, že její struktura připomíná fyziologickou stavbu našeho normálního oka: má membránu, která funguje jako sítnice, má tekutiny a také má tyčinky a buněčné prvky, jako normální oko.

Neměli bychom opomíjet relevanci této malé části našeho mozku. Byla tam umístěna z nějakého důvodu, přišli jsme o její pohled, protože byl omezen a ukryt autory našeho vzdělávání, a byla představována jen jako nástroj mystiky, takže z ní bylo pro západní biblické věřící učiněno zakázané ovoce.

Jejím skutečným úkolem, podle všech svědectví (včetně faktu, že ji zacementovávají a zavírají fluorizací), je, že nám umožňuje spojovat se s naším stvořitelem – blokují ji záměrně.

Kvůli tomu, že tato žláza připomíná borovou šišku, je často znázorňována vzory podle Fibonacciho spirály.

Nacisté přidávali vysoké dávky fluoridu do vody v koncentračních táborech proto, aby udrželi lidi v limbu…..

Otrava a „znehybnění“ populace fluoridem | OSUD.cz.

19.12.2011 - Posted by | Uncategorized | , ,

Zatím nemáte žádné komentáře.

Napsat komentář